Услуги
Најквалитетни
Network
Distribution
Strongest
Fast International Air Delivery
International Air Freight
Road, air, train or overseas. We got it covered!
Freight services
checklist icon

Коцка 1

Проба

checklist icon

Коцка 2

Проба

checklist icon

ВАШАТА ГРИЖА, НАША ОБВРСКА

ШТО НУДИМЕ?

ПРЕСЕЛУВАЊЕ, ВСЕЛУВАЊЕ, СКЛАДИРАЊЕ И АСИСТИРАЊЕ ПРИ ИЗВРШУВАЊЕ

icon

Селење на особено осетливи - кршливи предмети

Една работа е да се пакува постелнина, крпи или гардероба, а сосема поразлично е кога треба да се пакуваат предмети чија што осетливост не дозволува нагли движења и слично.

icon

Селење на превозни средства

Овој вид на селење е новитет на нашите простори. Стела ја нуди услуга без оглед на тоа дали станува збор за селење во рамките на република Македонија или меѓународно селење.

icon

Селење на тешки и големи по површина предмети

Селењето на тешки и големи предмети како што се пијано, фрижидер, клавир или билијард маса не само што е многу тешко туку е и многу деликатно и бара особено многу внимание...

icon

Складирање

Постојат многу причини зошто може да ви бидат потребни напите услуги за складирање пред самото селење , за време на селењето и по завршување на чинот на селење...

icon

Пакување

Нашата компанија ќе направи се за вашето селење да помине без вие да биде психички или физички товар за вас и вашето семејство. Селењето на вашиот дом или канцеларија ќе биде изведено по точно определени услови кои најмногу ќе ви одговараат на вас...

поднаслов или дескрипција

Проба

 • Сервиси и услуги 1

  Сервиси и услуги 1

 • Сервиси и услуги 2

  Сервиси и услуги 2

 • Сервиси и услуги 3

  Сервиси и услуги 3

 • Сервиси и услуги 4

  Сервиси и услуги 4

 • Сервиси и услуги 5

  Сервиси и услуги 5

сподели Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn