Вработување и кариера

БИДЕТЕ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ!

Work-for-Us

Надградбата и усовршувањето на нашите знаења и вештини ја доживуваме како наша постојана задача со што ја зголемуваме нашата одговорност кон нашите клиенти. Поттикнати сме да инвестираме во нови амбициозни кадри кои ќе ни се приклучат во остварување на нашите професионални цели.


АПЛИЦИРАЈ

Доколку во визијата на СТЕЛА, Вие препознавате интерес за ваша професионална афирмација и имате желба да бидете дел од нашиот тим ве молиме испратете CV на info@aukciskakukastela.mk или директно контактирајте на некој од нашите контакт броеви.
сподели Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn