Селење на особено осетливи – кршливи предмети

pi-cargo-beverageЕдна работа е да се пакува постелнина, крпи или гардероба, а сосема поразлично е кога треба да се пакуваат предмети чија што осетливост не дозволува нагли движења и слично.

Без разлика на тоа дали го селите вашиот бизнис или вашиот дом дозволете му на професионалниот тим на Стела да го направи тоа за вас, додека вие ќе се фокусирате на останатите проблеми кои ви ги носи животот. Нашата компанија нуди и повеќе видови на пакување на вашите предмети, кои што се договараат за време на проценката на лице местото.

Кога ви е потребна компанија која ќе се погрижи за вашето селење, а притоа да ги избегнете сите нервози тогаш дозвотелете СТЕЛА да се погрижи за тоа. Нашиот тим има искуство во селење на прредмети кои се многу лесно кршливи и чија осетливост бара особено внимание.

сподели Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn