Селење на превозни средства

pi-dockОвој вид на селење е новитет на нашите простори. Стела ја нуди услуга без оглед на тоа дали станува збор за селење во рамките на република Македонија или меѓународно селење. 

Селењето на возилото го организираме преку возење на истото, шлепување со шлеп служба или со камион во зависност од барањата и буџетот на клиентот. За напомена е дека Стела организира селење на секаков вид на возила, од лесни возила до најтешка механизација од секаков тип.

Сите услови во врска со селењето на вашето возило се договараат со нашиот агент.

сподели Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn