УСЛУГИ

ПРЕСЕЛУВАЊЕ, ВСЕЛУВАЊЕ, СКЛАДИРАЊЕ И АСИСТИРАЊЕ ПРИ ИЗВРШУВАЊЕ

Како пионер во дејноста  на преселувањето, вселувањето, складирањето и  асистирање при извршување Стела обезбедува првокласна услуга од моментот кога ќе се јавите на нашиот тим па се до моментот кога ние ќе ја завршиме нашата работа согласно вашите барања.

На секој ваш повик некој од стручните агенти во нашиот тим ќе одговори и ќе направи проценка на лице место по што ќе добиете официјална понуда во кој ќе бидат договорени начинот на вршење на услугата, временските рокови за завршување на истата како и цената за услугата. 

Стела  ви ги нуди следниве услуги:

  • Асистирање при извршување
  • Вселување во нов дом
  • Вселување и селење од канцеларија
  • Преселување на правни и физички субјекти
  • Складирање
Delivery Man
moving-companies-toronto

ИСКУСЕН ТИМ

Во вршењето на овие услуги на располагање ви стојат професионален пријателски тим кои нема да дозволат стресот и нервозата да бидат дел од вашето преселување или вселување. Стела поседува тим кој е искусен во областа на вселувањето и преселувањето и ви ја гарантира услугата без никакви штети по вас, по економски најисплатливи услови, во најкраток можен рок.

сподели Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn